FritPlaneet
Image default
Auto

Top merken bij Truckwash 1

Bij Truckwash1 werken we enkel en alleen met de allerbeste merken die kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een selectief aantal merken kunnen selecteren, waarvan we zeker weten dat ze het beste voor je voertuig zijn. Hier zijn we zelfs zo zeker van dat we deze merken ook in onze eigen truckwash gebruiken. Hieronder vind je een aantal van onze grote merken.

–        Alcoa voor voor al je cleaning tools, het reinigen van het exterieur en het wassen van je voertuig.

–        Great-Lion voor alle cleaning tools, geurmiddelen, het onderhouden van het interieur en exterieur en het wassen van voertuigen.

–        Poppy Grace Mate voor alle luchtverfrissers. Zo ruikt je voertuig weer als nieuw!

–        Rilsan voor al je borstelwerken.

–        Smartwax voor alle cleaning tools, het onderhouden van het interieur en exterieur en het wassen van voertuigen.

Voor alle andere merken surf je naar truckwash1.nl/webshop.

Over Smartwax

Smartwax is het meest ideale merk voor de reiniging van auto’s, vrachtwagens en caravans. De producten van Smartwax zijn ontwikkeld met hoge kwaliteit ingrediënten die het oppervlak van een voertuig niet beschadigen. Smartwax wordt gebruikt door automobilisten en truckers die alleen het allerbeste voor hun voertuig willen. De producten zijn zeer effectief, veilig, goed verpakt en hebben respect voor voertuig en mens. Smartwax producten kopen geeft je meerdere voordelen. Zo zijn de producten van de allerbeste duurzame materialen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het merk garant kan staan voor de allerhoogste kwaliteit.

Over Alcoa

Alcoa levert twee verschillende reinigingsmiddelen. Dit zijn Alcoa Dura Bright en Alcoa Al Clean. Met Alcoa Dura Bright poetsen is je wagen binnen no-time weer zo goed als nieuw. Het merk richt zich op het reinigen van Alcoa velgen. Er zijn geen betere reinigingsmiddelen voor je velgen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier