FritPlaneet
Image default
Auto

Is een bestelauto leasen verstandig?

Veel starters hebben een bedrijfswagen nodig en vragen zich hierbij af of een bestelauto leasen wel verstandig is. Dit is in feite volledig afhankelijk van de situatie. Wanneer er voldoende vermogen aanwezig is om een bestelauto te kopen, dan kan het zijn dat dit een aantrekkelijkere optie is. Hierbij is het natuurlijk wel zo dat er ook rekening moet worden gehouden met andere kosten, naast de aanschaf van de auto, zoals onder meer reparaties, onderhoud, verzekering, belasting en afschrijving. Met dit soort kosten heb je niets te maken wanneer je besluit om een bestelauto te leasen. Deze kosten zijn immers bij de leaseprijs per maand inbegrepen.

Wat zijn de meest voordelige bestelauto’s?

Er zijn diverse leasebedrijven met een ruim aanbod aan bestelauto’s. Bedrijven die een bestelauto leasen doen dit in de meeste gevallen vooral omdat de auto goed aan de wensen en eisen voldoet, maar hierbij wordt ook zeker gekeken naar de kosten van het leasen. De leaseprijs van de ene bestelauto kan immers tientallen tot wel honderden euro’s hoger liggen dan de leaseprijs van een ander model. Wanneer we kijken naar de meest voordelige opties voor ondernemers om een bestelauto te leasen, dan zien we dat Peugeot Partner lease een goede en voordelige optie is. In de regel is het zo dat auto’s met een lagere aanschafprijs ook kunnen worden geleased tegen een lagere prijs.

Wat heb je nodig?

Het is niet aan te raden om uitsluitend te kijken naar de leaseprijs van een bestelauto. Je gaat niet voor niets een bestelauto leasen. Je doet dit omdat je de bestelauto ergens voor nodig hebt, zoals bijvoorbeeld voor het vervoeren van gereedschappen naar een bouwplaats of het transporteren van goederen van A naar B. Het is dan vooral belangrijk dat de bestelauto goed voldoet aan je behoeften. Heb je een goed model gevonden? Dan kun je kijken welke leaseonderneming je de beste deal kan aanbieden.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

Met auto leasen kom je verder

Op zoek naar een Citroƫn Berlingo?

Ondernemen met leaseauto