FritPlaneet
Image default
Auto

Het financiële plaatje als je een bedrijfsauto leaset

Als je een bedrijf hebt of gaat starten dan wil je misschien ook een mooie bedrijfsauto. Misschien overweeg je Dacia Dokker lease voor je bedrijf. Dit is een mooie bedrijfsauto met veel laadruimte. Bovendien is Dacia een betrouwbaar merk als het gaat om bedrijfswagens. Je zult in deze auto zeker goed voor de dag komen bij je klanten en investeerders. Het is natuurlijk belangrijk om alles vooraf goed op een rijtje te zetten, ook als het gaat om het financiële plaatje van zakelijk leasen zzp. Dit kun je het beste van tevoren doen zodat je weet waar je aan toe bent.

Bereken je inkomsten en uitgaven

Voordat je start als zelfstandige is het verstandig om op papier te zetten wat de te verwachten inkomsten en uitgaven zijn. Als je daar inzicht in hebt dan kun je voor jezelf bepalen wat haalbaar is op het gebied van zakelijk leasen zzp. Je kunt beter een investering doen waardoor je niet in de problemen komt. Een bedrijfsauto leasen is een relatief verantwoorde investering. Het bedrag per maand dat aan de leasemaatschappij moet overmaken kun je vooraf berekenen en incalculeren. Als je denkt dat dit haalbaar is zonder dat je in de financiële problemen komt dan kun je met een gerust hart een bedrijfsauto leasen.

Alle kosten vooraf bekend

Het grote voordeel van leasen is dat je vooraf weet wat het kost. Je wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten als er een reparatie moet worden gedaan. Omdat de auto altijd allrisk verzekerd wordt  betaal je ook geen kosten als je een aanrijding hebt door eigen schuld. Als je zo’n situatie hebt met een auto waarvan je eigenaar bent en die alleen WA is verzekerd dan moet je deze kosten zelf dragen en dat kan al snel flink oplopen. Als je kiest voor lease heb je deze zorgen niet.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier