FritPlaneet
Image default
Auto

Meer uitstraling voor je bedrijf met een eigen bedrijfswagen

Heb je een eigen bedrijf, dan wil je natuurlijk ook een bedrijfsauto als dit voor jouw branche van belang is. Maar zelf een bedrijfsauto aanschaffen stuit vaak op financiële bezwaren. Hiervoor moet immers een groot bedrag worden geïnvesteerd en dat is niet altijd haalbaar. Dan zal je bij de bank moeten aankloppen voor een lening of eventueel privé vermogen moeten aanspreken. Dit is niet altijd aan te bevelen. Een lening heeft vaak een hoge rente en je privé vermogen heb je wellicht nodig voor andere zaken. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor leasen. Auto leasen zzp wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer bedrijven die geen eigen wagenpark meer hebben, en ook voor kleine zelfstandigen is dit vaak de meest voor de hand liggende optie.

Goede reclame voor je bedrijf Een mooie bedrijfsauto is goede reclame voor je bedrijf. Als je in een goed verzorgde Mercedes Vito komt voorrijden dan makt dat meteen een goede indruk. Daarom is Mercedes Vito lease ook erg populair onder zzp’ers. Het is een mooie en degelijke bedrijfsauto die in veel branches kan worden ingezet. Je kunt er broodjes mee bezorgen maar je kunt hem ook gebruiken als je loodgieter of schilder bent. Je kunt je bedrijfsauto laten voorzien van je bedrijfsnaam en telefoonnummer. Zo kunnen mensen die je aan het werk zien direct contact met je opnemen als ze een klus voor je hebben of producten van je willen kopen. Dit werkt dus naar verschillende kanten en kan je veel winst opleveren.

Vergelijk de prijzen van lease auto’s Voordat je besluit een auto te leasen, vergelijk dan eerst de prijzen. Soms zitten daar grote verschillen in en zo kun je een leuke besparing scoren bij het zoeken naar de beste deal. Bekijk de voorwaarden, leg diverse aanbieders naast elkaar en kies vervolgens de deal die voor jou het beste past. Bekijk of je het maandelijkse leasebedrag plus de brandstofkosten kunt missen en zet pas dan je handtekening onder het contract.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier