FritPlaneet
Image default
Financieel

Normaal of toch puppyvoer?

Het hebben van een nieuwe puppy kan soms overweldigend worden. Er gaan zoveel vragen door je hoofd als: ‘Hoe ga ik ze blij maken? Welke vaccins hebben ze nodig? Wat voor soort voedsing moeten ze eten? Wat voor activiteiten moet ik doen? ‘ De vragen vermenigvuldigen zich, vooral met de talloze informatie die u online kunt vinden.

Een van de meest gestelde vragen die u als eerste moet beantwoorden, is het verschil tussen voer voor volwassen honden en voer dat is bedoeld voor puppy’s. Als u thuis meer dan één huisdier heeft, kan het moeilijk zijn om met verschillende diëten te jongleren. Maar het antwoord is simpel: volwassen honden en opgroeiende puppy’s hebben verschillende voedingsbehoeften, en het is belangrijk dat elke pup de calorieën en voedingsstoffen krijgt die ze nodig hebben voor hun respectieve levensfase. Het is dus belangrijk om je pup echt puppyvoer te geven en de normale hondenvoeding voor een latere levensfase te bewaren.

Puppy’s hebben namelijk veel calorieën nodig om hun groei en gezondheid snel te stimuleren. Omdat ze in de eerste vijf maanden sneller groeien, moet je ervoor zorgen dat hun voedselinname overeenkomt met hun gewicht. Het is belangrijk om de aanwijzingen bij het eten te volgen, aangezien dit zal variëren op basis van hun grootte en hun gepersonaliseerde formule.

Het wegen van een hond en zeker van een puppy kan soms een uitdaging zijn. Een gemakkelijke oplossing hiervoor zou zijn om eerst uzelf te wegen en daarna opnieuw te wegen terwijl u uw puppy vasthoudt. Trek het verschil af, en voila! Nu weet je het gewicht van je puppy. Het bijhouden van het gewicht van uw puppy is ook een effectieve manier om te bepalen of ze onder- of overgewicht hebben. Zo kan je hier op tijd bij zijn en zou je het ook kunnen voorkomen als je de puppy wekelijks gaat wegen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier