FritPlaneet
Image default
Bedrijven

Trouwtrends voor 2021

Ben je van plan om in 2021 te trouwen? Wij hebben de top trouwtrends van 2021 voor jou op een rij gezet. Een goede manier om je bruiloft voor te bereiden is door middel van veel inspiratie op te doen. Hiervoor kun je ook een Pinterest moodboard creëren. Zo kun je in een handomdraai een beeld krijgen van jouw ultieme bruiloft!

Trouwjurken

Er zijn veel opkomende trends met betrekking tot het trouwkleed, afneembare mouwen, trouwjurken met een diepe v-halslijn, off-shoulder halslijn, bohemien chic, trouwjurken met spaghettibandjes, trouwjurken met lange mouwen en pasteltinten. Met name de trend van pasteltinten voor het trouwkleed zal een grote trend worden. Het wordt steeds populairder om niet in wit te trouwen, dit zal als eerste overgenomen worden door te trouwen in pasteltinten. Maar voordat je aan de slag gaat met het kiezen van een kleur, moet je rekening houden met je lichaamstype dus helemaal terug naar de basis. Kom er eerst achter (met hulp van een professional) wat je lichaamstype is en welke soort stijl trouwjurk het beste bij je past.  

Outdoor wedding & Klein gezelschap bruiloften

Door de coronamaatregelen mogen bij een huwelijksvoltrekking maximaal 30 personen aanwezig zijn, dit is inclusief kinderen. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk om een (groot) feest te organiseren. Dit komt doordat er nog steeds een verbod is op samenscholing boven de 2 personen. Daarnaast is de voorspelling dat in maart niet veel versoepelingen zullen plaatsvinden van de coronamaatregelen. Hierdoor is het mogelijk dat het maximum van het aantal personen niet uitgebreid zal worden. Hiermee zul je rekening moeten houden indien je graag in de zomer van 2021 wilt gaan trouwen. Dus grote huwelijksfeesten na de huwelijksvoltrekking zullen waarschijnlijk niet mogelijk zijn in 2021. Echter door de kleine kenniskring, zul je wel een intiemere bruiloft beleven en meer aandacht kunnen schenken aan je gasten. Indien er wel versoepelingen zullen plaatsvinden op het gebied van huwelijken, dan zal de populaire trend zijn om je feest buiten te houden. Een complete outdoor huwelijk, ook de horeca zal dan grotendeels bestaan uit verschillende soorten foodtrucks.  

Back to vintage

Vele huwelijken in 2021 zullen geïnspireerd zijn door verschillende eeuwen in de geschiedenis. De aankleding van het feest, de muziek, het kleine gezelschap, de buitenlocatie, de decoraties, de bloemen, het servies en zelfs sommige trouwjurken. Dit zal allemaal in het teken staan van (een van) de eeuwen in de geschiedenis. Denk hierbij aan de 1800 of 1900. De meeste koppels zullen sneller kiezen voor de 1900, 1920, 1940 of 1970. Ook de trouwjurk zal een vintage stijl hebben of bemachtigd zijn bij een vintage of bij een bruidsjurk outlet.

https://web-wings.nl/