FritPlaneet
Image default
Financieel

Wat moet je doen bij een ongeval?

Stel, je rijdt op de weg in België en je krijgt een ongeval. Een vervelende gedachte, maar de kans op een aanrijding is reëel. Op het moment van een aanrijding is het wel zo prettig dat je een goede verzekering hebt. Het meest vervelende van een aanrijding is natuurlijk de schade, maar ook het verzekeringswerk is vervelend. Dit wil je het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Met Corona Direct ben je niet alleen verzekerd van snelle hulp, maar ook van een lagere prijs en een goede bereikbaarheid, waar en wanneer je ook belt.

 

De voordelen van Corona Direct

Corona Direct is een verzekeringsmaatschappij die zich gespecialiseerd heeft in autoverzekeringen. Je kunt eenvoudig een lidmaatschap bij hen afsluiten, alleen voor de kilometers die je gereden hebt. Bij veel andere autoverzekeringen wordt de prijs berekend op de gemiddelde afstand van de betrokken auto’s. Dit betekent dat jij ook meebetaald voor anderen en dus automatisch duurder uit bent, ook als de andere auto gevaarlijker reed. Wanneer je betaalt per kilometer schat je van te voren in hoeveel kilometer je per jaar denkt te rijden. Als het minder is krijg je het overige bedrag terug, als het meer is wordt dit goed verrekend.

 

Ervaringen van anderen bekijken

Ook krijg je met Corona zo snel mogelijk hulp ter plaatse en kun je hen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wil je weten wat anderen van Corona Direct vindt? Lees de ervaringen en reviews van Corona direct hier.

 

Gerelateerde artikelen

Uw zwarte lijst registratie binnenkort online te raadplegen!

Kan ik een lening binnen 10 minuten op rekening in Belgiƫ krijgen?

Je hebt Autoschade.