FritPlaneet
Image default
Auto

Op zoek naar een Citroën Berlingo?

Stel, je bent op zoek naar een Citroën Berlingo. Dan denk je in eerste instantie misschien alleen aan kopen. Maar waarom zou je geen Citroën Berlingo leasen? Tegenwoordig is leasen niet meer voorbehouden aan de auto van de zaak; ook privé is het mogelijk een auto te leasen. Maar ook voor de ondernemer die op zoek is naar een bedrijfswagen is de Berlingo een ideale auto. Er zijn genoeg leasemaatschappijen die deze auto in hun pakket hebben. Of het nu voor privégebruik gaat of om een bedrijfsauto, je vindt dus altijd wel een aanbieder.

Waarom citroen berlingo leasen in plaats van kopen?

Een van de voordelen van leasen wordt al gelijk duidelijk als je aan de aanschaf van een auto denkt; dat is een hele uitgave. Bij een leaseauto wordt dat bedrag verdeeld over de hele looptijd van je leasecontract. Je hoeft dus niet te sparen of zelfs te lenen voor je auto. En wanneer je de auto eenmaal hebt, kom je met een leaseauto niet zo snel voor onverwachte uitgaven te staan. Onderhoud, reparatie, pechhulp en vervangend vervoer, het zit allemaal in je maandelijkse lasten en zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent. Met een tankpas hoef je zelfs niets extra te betalen wanneer je eens veel kilometers maakt en hogere brandstofkosten hebt.

En afgezien van de kosten?

Daarnaast biedt het leasen van een auto ook nog eens gemak. Hulp onderweg wanneer je pech krijgt, een vervangende auto; met een belletje naar de leasemaatschappij wordt het allemaal voor je geregeld. En je rijdt ook nog eens om de paar jaar in een nieuwe auto, met de laatste techniek op het gebied van veiligheid, uitstootbeperking, zuinigheid en comfort. Verdiep je dus eens in de verschillende aanbieders en wie weet, misschien is je nieuwe Citroën Berlingo wel een leaseauto.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

Met auto leasen kom je verder

Je eigen auto

Kantoor te huur in België?