FritPlaneet
Image default
Banen en opleidingen

Adviseur Korte Keten en Landbouwverbreding

Adviseur Korte Keten en Landbouwverbreding

Functie heb je een hart voor landbouw en leslokaal substantie? werk je graag voor en met mensen aan innovatieve én praktijkgerichte acties? en wil je deel uitmaken van een gedreven en jong team van adviseurs? dan is onze vacante functie iets voor jou. Onze klant biedt een uitdagende job ( 80 % ) aan in roeselare die het volgende takenpakket zal behartigen:

Al meer dan geheel getal jaar begeleidt onze gast ( west- ) vlaamse land- en tuinbouwers bij hun verbredings-activiteiten. Als raadgever korte keten en landbouwverbreding versterk je de doelgroep via persoonlijk raadgeving, cursus en sensibilisering. Je werkt bijeen met andere adviseurs en krijgt een gevarieerd werkpakket.

* je fungeert als eerstelijnsaanspreekpunt voor land- en tuinbouwers die hun korte ketting activiteiten willen ontwikkelen of versterken. * de korte ketting evolueerde de voorbije jaren naar een zeer diverse en professionele afzetstrategie. Gezamenlijk met andere verbredingsactiviteiten ( opleiding, ontspanning, vreemdelingenverkeer, groene zorg ) geel ze de land- en tuinbouwsector een nieuwe socio-economische dynamiek. * je werkt concrete acties uit om de korte ketting voorts te versterken. * je tilt korte ketting naar een hoger niveau via de ledenwerking ‘100 % west -vlaams. Hoeve- en streekproducten’. * via netwerking tussen de leden, innovatieve afzet- en communicatieacties en complementaire samenwerkingen met vrouwen hierbinnen en behalve de deel stimuleer je professioneel ondernemerschap. Aanbod hun medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te verkrijgen hierbinnen het voorziene budget. Degelijkheid en klantgerichtheid dragen ze hoog in het vaandel. Daarbij bezitten we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Hun aanbod:

* ze bieden een verbintenis van onbepaalde duur ( 80 % ) en een interessant salarispakket in consensus met jouw opleidingsniveau en relevante ervaring. * je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast ontvang je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. * je krijgt een functie in een professionele anatomie, met veel uitgebreidheid voor eigen werkmethode, begin en opleidingskansen.

Jouw profiel onze verwachtingen:

* weten van en affiniteit met de land- en tuinbouwsector zijn een must. Voorts beschik je bij bijsmaak over een oorkonde van een bacheloropleiding die een link heeft met akkerbouw, spijs of biotechnologie. * minimum drie jaar ervaring met korte ketting, landbouwverbreding en relevante wetgeving en organisaties is een troef. * met je leergierige ingesteldheid volg je de agrarische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. * vlot overbrengen en netwerken gaan je goed af. Je spreekt de taal van de land- en tuinbouwers en hebt een vlotte pen. * je houdt van samenwerken in teamverband en met externen. Ook ben je assertief, empathisch en hulpvaardig. * je drukt je vlot uit in het nederlands en hebt ook een basiskennis engels en frans. * dankzij je sterke organisatorische talenten kun je je werk zelfstandig plannen en kwaliteitsvol afwerken. Ook respecteer je de deadlines. Veranderende omstandigheden en uitdagingen pak je creatief en constructief aan. * voor courante computertoepassingen werk je vlot in office365 ( word, excel, outlook en sharepoint ). * je beschikt over een rijbewijs b en een eigen avonturen, en kunt die gewoontes voor dienstverplaatsingen. * je bent bereid om sporadisch avond- en weekendwerk te verrichten. Acties determineren op ondergrond van technische mappen, technologische evoluties of reglementen een programma potverteren voor het plan of de studie, reactie- of ontwikkelingsstoringen thuisbrengen ( groeivertraging,. . . ) correctieve maatregelen toepassen ( verandering van productengamma,. . . ), procedures, analyseverslagen, technische stukken voor interne of externe communicatie opstellen, diverse doelgroepen sensibiliseren en opleiden over duurzame landbouwontwikkeling, technisch-economische oplossingen determineren ( hervatting van uitbuiting, wijziging,. . . ) aanpassen aan de problemen van een productiesite ( milieu, vervuiling, winst,. . . ), experimenten executie volgens het protocol ( uittesten van teelten, fytosanitaire producten, waterzuiveringsinstallaties,. . . ) gevolgen anatomiseren, noden van bedrijfsleiders identificeren volgens de technologische, commerciële en reglementaire evoluties in de deel ( financieringsbehoeften,. . . ), de activiteiten van een team coördineren, studies of experimenten executie inzake : akkerbouw

Prof. Bach. Agro- en biotechnologie : tuinbouw, ac. Bach. Bio-ingenieurswetenschappen, master biowetenschappen : land- en tuinbouwkunde – natuur en milieu, prof. Bach. Agro- en biotechnologie : akkerbouw, master bio-ingenieurswetenschappen : landbouwkunde

https://www.nieuwejobs.com/job/q/toerisme-en-recreatie.html