FritPlaneet
Image default
Vakantie

Vakantieparken in Frankrijk

Vakantieparken in Frankrijk

Frankrijk is al sinds jaar en dag een ongekend populaire vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Maar ook mensen vanuit de rest van de wereld weten Frankrijk te vinden. Het land heeft heel veel te bieden. Er is cultuur, natuur en strand. En natuurlijk heerlijk eten en de lekkerste wijn. Alleen al in Parijs zou je je weken kunnen vermaken. Sommige mensen zijn zo verknocht aan Frankrijk dat zij er een vakantiehuis kopen, maar voor veel mensen is een jaarlijkse vakantie in een vakantiepark in Frankrijk een prima alternatief.

 

Welke aanbieders zijn er?

Als je een vakantiepark in Frankrijk zoekt met veel faciliteiten, dan kun je terecht bij Center Parcs en Roompot vakanties. Dit soort parken zijn vooral leuk voor families met kinderen en voor groepen vrienden. Er is voor iedereen wel iets te doen. Als je liever gaat voor een kleinschaliger park, dan is Holiday Suites een goed alternatief. Zij hebben fijne appartementen aan de Noord-Franse kust. Gasten van Holiday Suites zijn zeer enthousiast over de flexibiliteit bij het boeken en de mooie, rustig gelegen vakantiehuisjes.

 

Populaire bestemmingen in Frankrijk

Er is in Frankrijk ontzettend veel te doen en te ontdekken. Parijs moet je sowieso een keer gezien hebben. Niet alleen de Eiffeltoren, maar ook de vele musea, leuke straatjes en lekkere restaurants. In deze modestad is het natuurlijk goed winkelen. Je ontdekt hier alvast de nieuwste trends. Voor wat meer natuurgeweld is de Normandische kust een goede plek. De Zuid-Franse kust is ook een heerlijke plek voor een zonvakantie. Er zijn stranden en leuke vissersdorpjes. In de restaurants kun je dan ook genieten van dagverse vis. Frankrijk staat natuurlijk bekend om de wijn en champagne. Er zijn speciale routes te volgen om wijn te proeven bij een reeks wijngaarden. Tel daar nog de Franse keuken bij op en het recept voor een heerlijke vakantie is compleet.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier