FritPlaneet
Image default
Vakantie

Wat zijn de meest schilderachtige routes met prachtig uitzicht in Colorado?

Colorado is een beroemde staat in de Verenigde Staten, beter bekend als het thuis van producten die gebaseerd zijn op de bossen en boerderijen. De schilderachtige wegen van Colorado zijn het ook waard om te bezoeken. Mocht je erheen gaan dan mag je deze routes zeker niet missen.

Het is handig om een auto te huren. Het zal je helpen om al deze uitzichten te bezoeken binnen jouw comfortzone. Je kunt een auto huren op het vliegveld van Colorado. Het is verstandig om vooraf online auto’s te vergelijken. Je vindt alle typen voertuigen van verschillende verhuurbedrijven online.

Top routes in Colorado met het mooiste landschap:

Er zijn veel wegen in Colorado die je moet bezoeken maar we hebben de 5 beste eruit gepikt, gebaseerd op de beoordelingen van toeristen. Het zijn de volgende:

Trail of the Ancients

Zoals de naam al suggereert is dit een weg met een belangrijke geschiedenis.

–          De meeste belangrijke staten worden door deze weg met elkaar verbonden, daardoor is het een belangrijke route.

–          Het is ook een waardevolle route omdat je veel monumenten langs de weg vindt. Deze moet echt op jouw bucket list staan.

Frontier Pathways

Dit is waarschijnlijk één van de meest avontuurlijke en diverse routes in Colorado. Je hebt het gevoel door het sterrenstelsel te reizen omdat het landschap steeds veranderd. Als je alles van de VS in één route wil beleven, dan is di teen goede keuze. Dit is de beste route als je niet veel tijd hebt.

West Elk Loop

Als je een prachtig landschap wilt zien, probeer dan de West Elk Loop.

–          Je komt langs prachtige valleien, mooie rivieren en elk gebergte dat je tegenkomt heeft een andere kleur.

–          Dit unieke landschap heeft al veel toeristen versteld doen staan.

Deze route verbind je met verschillende steden zodat je de regio volledig kunt ontdekken.

De Thread of Silver

Dit is de route van South Fork naar het Blue reservoir in Colorado.

–          Deze route loopt langs het prachtige gebergte San Juan. Van bovenaf heb je een prachtig uitzicht.

–          Waarschuwing! Op deze route kun je jezelf waarschijnlijk niet inhouden en moet je vaak stoppen om het geweldige landschap en de monumenten te bewonderen.

River Trail

Tussen Ovid en Julesberg ligt de South Platte River trail. Het heeft historische waarde en geeft je een mooi uitzicht over de rivier. Deze nacht ga je niet snel vergeten.

Laatste gedachten

Als je de Verenigde Staten bezoekt kan je Colorado echt niet overslaan. Als je in Colorado bent, neem deze geweldige routes. Zorg ervoor dat je het van tevoren plant zodat je al deze routes kunt rijden. Het zou  jammer zijn als je er een aantal moet missen.

https://www.autoprio.nl/