FritPlaneet
Image default
Alarmsysteem

Lockpicks.nl

Veel mensen hebben geen leuk beeld van lockpicking omdat ze denken dat criminelen het ook gebruiken. Maar dit is helemaal niet het geval omdat het met lockpicking echt best lang duurt om een slot ermee te openen. Het kan wel snel gaan maar dan moeten het echt sloten zijn van een hele slechte kwaliteit. Wanneer een slot door de SKG gekeurd is dan is het al een stuk lastiger om deze te openen met lockpicking, ook al heb je alle tijd van de wereld. Tenzij je dat slot al eerder hebt geopend met lockpicking. Dan weet je namelijk ongeveer hoe de pinnen horen te staan. Daarom is het niet geschikt voor criminele toepassingen. Het wordt er eerder moeilijker op dan dat het makkelijker wordt met lockpicking.

Wat is lockpicking?

Lockpicking is de kunde om een slot te openen met de hulp van lockpicks zonder daarbij de originele sleutel te gebruiken. Het is een vaardigheid die erg lastig onder de knie te krijgen is. Nog meer dan dat de meeste mensen denken. Deze mensen kennen het vaak alleen van tv maar zo makkelijk gaat het dus bij lange na niet.

Lockpicking en de wet

Dit is ook de reden waarom het gewoon is toegestaan om uit te oefenen op sloten in Nederland. Let hierbij wel op dat het je eigen sloten zijn of dat je duidelijk toestemming hebt gevraagd.

 

Duurt het lang om een slot te openen met lockpicks?

Het duurt langer om een slot te openen met de hulp van lockpicks dan met echte inbrekersmethodes zoals het gebruik van grof geweld. Dus voor mensen met een liefde voor techniek en een nieuwsgierigheid naar de werking van een slot kan het heel leuk zijn om te doen. Het is zeer vergelijkbaar met het oplossen van een 3D puzzel maar dan met een blinddoek om..

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier