FritPlaneet
Image default
Adverteren

Led lampen – led dimmer

Afhankelijk van welk type van licht die u dimmen wilt, kan u kiezen tussen een dimmer en kan gaan van een vrij eenvoudige taak naar een zeer ingewikkeld iets. De meeste dimmer schakelaars waren nooit oorspronkelijk ontworpen voor lage energie lampen te dimmen omdat ze niet beschikbaar waren op het moment van het eerste ontwerp. Dimmer schakelaar fabrikanten hebben langzaam gereageerd. waardoor de taak van het kiezen van een compatibele led dimmer & switch een raadspel is.

Wanneer een niet-compatibel dimmer schakeloptie wordt gebruikt met een lage energie-licht, veroorzaakt het dat het licht gaat flikkeren. De flikkerende treedt over het algemeen op wanneer het licht op het laagste niveau staat, of soms bij volledige helderheid. Dit is meestal omdat de belasting van lichten te laag is voor de dimmer.

Er zijn twee soorten Dimbare LED-verlichting; LED lampen en volledige LED inbouwspots. LED-lampen zijn moeilijker te dimmen dan inbouwspots. Dit komt omdat inbouwspots hun eigen ingebouwde stuurprogramma hebben en de fabrikant van het stuurprogramma meestal een paar dimmers & switches hebben getest alvors deze vrij te geven.

Selecteren van de juiste LED dimmer schakelaar moet worden gebaseerd op de volgende:

Geavanceerde dimmen kan worden gedaan met behulp van verlichting softwarebesturing vanaf een PC die u toelaat om uw verlichting te controleren van overal in de wereld. Geëxploiteerd dimmer schakelaars om draadloos bedienende lichtoplossingen met afstandsbediening. De mogelijkheden zijn eindeloos voor het kiezen voor de juiste, op elkaar afgestemde componenten.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier