FritPlaneet
Image default
Bedrijven

Elektricien in Vlaanderen gezocht

Mijn man en ik zijn momenteel druk bezig met het realiseren van een aanbouw in onze prachtige, karakteristieke woning in hartje Gent. Hiervoor is bijna alles al in gang gezet, we willen alleen nog een paar extra stopcontacten laten installeren op de boven- en benedenverdieping van het aangebouwde stuk. Hiervoor zijn we op zoek naar een goede elektricien in Vlaanderen. Daarnaast hebben wij een slijtage in onze zekeringskast waargenomen, dus die willen we graag laten vervangen. We hopen iemand te vinden die ons met beide problemen uit de brand kan helpen. 

Nieuwe elektra en de staat van onze zekeringskast 

Onze woning is eind vorige eeuw gebouwd en uit die tijd stamt ook onze zekeringskast. De laatste jaren zijn er regelmatig een aantal stoppen doorgeslagen met een stroomstoring als gevolg. We hebben telkens een elektricien moeten bellen om deze voor ons te repareren, wat inmiddels een aardig zakcentje heeft gekost. Daarom hebben we er voor gekozen om de zekeringskast helemaal te laten vervangen. Het stuk dat we laten aanbouwen is best flink, dus wij zouden graag acht nieuwe elektrapunten laten plaatsen. Drie boven, vier beneden. Idealiter wordt dit binnen een termijn van drie weken gerealiseerd. 

Afspraak maken

Ons huis ligt in het centrum van het mooie Gent en is zeer goed bereikbaar met de auto en/of (bestel)bus. We weten dat de termijn waarop we iemand zoeken redelijk kort is, maar we hopen toch een goede elektricien te vinden die ons zo snel mogelijk van een nieuwe zekeringskast en  elektrapunten kan voorzien. We hebben nog geen specifieke prijs in gedachten, dus we staan open om hier samen afspraken over te maken. Het belangrijkst vinden wij dat de werkzaamheden goed en zorgvuldig worden uitgevoerd. Ben of ken jij iemand die geschikt is voor deze klus? Dan ontvang ik graag een berichtje van je!