FritPlaneet
Image default
Dienstverlening

Vind handige inlijstingen op maat in deze kaderwinkel

Wilt u een schilderij ophangen maar vindt u het moeilijk om een inlijsting op maat te zoeken? Dan hebben wij goed nieuws, want bij kaderwinkel Quadro in Aarschot kunnen ze dit voor u regelen. Deze vakmensen hebben al heel wat jaren ervaring met het ontwerpen en produceren van kaders en andere inlijstingen op maat. Bovendien vindt u hier ook handige ophangsystemen om uw inlijsting en kunstwerk aan de muur te bevestigen. Alles wat u nodig heeft voor het ophangen van kunst, foto’s en andere zaken zoals sporttruitjes en dergelijke, vindt u in deze kaderwinkel.

Vakmensen in het maken van inlijstingen

In deze winkel hebben ze heel wat verschillende inlijstingen in verschillende materialen in de aanbieding. Zo vindt u hier inlijstingen gemaakt uit aluminium, plexi, staal of hout, en elk van deze materiaalsoorten heeft zijn eigen voordelen. Ook zijn er wat exclusieve collecties te vinden in deze kaderwinkel, die volledig handgemaakt werden door de vakmensen van Quadro. Ze hebben een eigen atelier waar ze uw inlijstingen op maat kunnen ontwerpen en maken. Deze worden bovendien met de hand gekleurd, zodat ze steeds perfect passen binnen uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Ze zorgen steeds voor een conserverende inlijsting, door met de beste materialen te werken. Op die manier garanderen ze dat uw ingekaderde of ingelijste kunstwerk of foto zo lang en goed mogelijk beschermd is. U vraagt zich misschien af waartegen kunst beschermd moet worden? Wel, stof en mogelijke vochtigheid in uw woning kunnen slechte invloeden hebben op de inhoud van uw inlijstingen. Kies daarom voor een inlijsting op maat van deze kaderwinkel wanneer u een schilderij wilt ophangen.

Ze weten wat ze doen

Een persoonlijke aanpak en producten op maat, dat is waar deze vakmensen steeds naar streven. Ze helpen u maar al te graag bij het vinden van de perfecte ophangsystemen en oplossingen voor uw kunstwerken en favoriete foto’s. Neem snel contact met hen op via de website voor meer informatie of als u nog vragen hebt.