FritPlaneet
Image default
Dienstverlening

De Beste Behandeling Voor Angst

Mocht jij of een beminde lijden onder angst- of paniekaanvallen, dan weet je dat angst heel echt aanvoelt, en dat het je leven enorm kan beïnvloeden. Maar met alle informatie die rondgaat over angst, is het moeilijk voor de gemiddelde persoon om te weten wat de beste behandeling voor angst is…

Is de beste behandeling geneesmiddel, antidepressiva, natuurlijke kruiden, psychotherapie, ontspanningstechnieken uitoefenen, veranderingen in dieet en levensstijl, een combinatie van al deze dingen, of misschien geen enkele?

De waarheid is dat het een combinatie is. De beste behandeling voor angst en paniek is een verandering in je dieet en levensstijl, gekoppeld met leren over wat je kunt doen wanneer je angst de overhand neemt.

Er is geen magische geneesmiddel

Het feit is, mocht je echt los komen van angstaanvallen, dan is er geen snelle oplossing. Je moet alles weer in de hand nemen door 3 veranderingen in je leven te maken.

De beste behandeling voor angst – hier is je 3 stappen plan:

1. Reguleer je dieet – ik ga niet in details over welk voedsel je wel of niet kan eten, want er zijn hier geen geheimen – je weet wat je moet doen. Stop met het eten van verwerkte ongezond voedsel, en eet genoeg fruit, groente en volkoren. Precies wat je al heel je leven hoort, maar nu moet je het serieus nemen, want het voedsel dat je eet heeft een directe verbinding met de angst die je voelt. Behandel je lichaam alsof het een tempel is. Als je er goed voor zorgt, zal het ook goed voor jou zorgen.

2. Drink meer water – 75% van de Nederlanders zijn chronisch uitgedroogd. Wanneer je lichaam uitgedroogd is, geeft het verschillende signalen af – sommige daarvan zijn de symptomen van angst.

Hier is een voorbeeld: wanneer je ooit een kater hebt gehad, weet je dat ze meestal gepaard gaan met gevoelens van verhoogde angst. Dit is omdat alcohol je lichaam uitdroogt, en wanneer je lichaam uitgedroogd is, voelen onze cellen dit op een moleculair niveau, en ze geven dit aan de onbewuste brein door als een gevaar voor ons overleven, wat gevoelens van angst veroorzaakt.

3. Leer zoveel mogelijk over angstaanvallen, wat de oorzaken zijn, en hoe je ze kunt behandelen. Je hebt geen dure psycholoog nodig om dit voor je te doen. Met alles op het internet, kun je de informatie die je nodig hebt snel en gemakkelijk vinden.

Psycholoog Gouda Depscycholoog.nl

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

De scherpste prijzen voor papiervernietiging vindt u hier

Salarissoftware en flexibiliteit

Organisatorische Leiderschapstraining