FritPlaneet
Image default
Winkelen

Tover je saaie outfit makkelijk om tot iets leuks

Heb jij vooral simpele en neutrale kledingstukken in je kast liggen? Dit is heel fijn, want bijna alles past goed bij elkaar. Het is dan echter soms wel lastig om een leuke en unieke outfit samen te stellen. Hoe breng je hier nou verandering in? Je wilt natuurlijk liever geen hele nieuwe kledingkast hoeven te kopen, want dan ben je redelijk veel geld kwijt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om je saaie outfit snel en makkelijk op te pimpen. In deze blog lees je mijn tips hiervoor!

Stoere en opvallende schoenen

Zelf dacht ik altijd dat er nooit naar mijn schoenen gekeken werd. Ik droeg vaak hele simpele zwarte of witte schoenen. Toen ik vorige maand echter blauwe schoenen aanschafte, kreeg ik hier ineens veel complimentjes over. Ik realiseerde mij toen dat schoenen wel degelijk invloed hebben op je outfit. Als je hele simpele kleding draagt, kun je toch een unieke look creëren door opvallende en stoere schoenen aan te trekken. Kijk bijvoorbeeld eens bij merken waar je niet zo vaak winkelt en ga op zoek naar stijlvolle en unieke schoenen. Zo hebben mijn nieuwe blauwe Michael Kors schoenen een opvallende kleur en een uniek model. Laatst droeg ik gewoon een wit shirt met spijkerbroek en toch kreeg ik door die schoenen een complimentje over mijn leuke outfit!

Maak het af met accessoires

Accessoires zijn een enorm goede manier om je outfit eruit te laten springen. En het leuke is dat er enorm verschillende soorten accessoires zijn. Door het gebruik hiervan kun je dus ook echt je eigen stijltje creëren. Hou je van een extravagante look? Dan kun je gaan voor opvallende accessoires zoals een hoed of grote kleurrijke kettingen. Hou jij meer van een klassieke look? Dan kun je bijvoorbeeld een paar gouden kettinkjes bij elkaar dragen of een mooi horloge omdoen. Experimenteer een beetje met verschillende accessoires en dan zie je vanzelf wat bij jou past!

Unieke statement items

Je hoeft natuurlijk niet een hele nieuwe kledingkast aan te schaffen om meer spannende outfits te kunnen creëren. Het is juist erg goed als je een simpele neutrale basis hebt. Je kunt dan op zoek gaan naar een paar unieke statement items zoals een mooi jasje of een bijzondere broek. Dan kun je veel leuke combinaties maken met deze paar items. Doordat je een goede basis hebt, passen die statement items bij bijna alles maar kun je toch veel verschillende looks samenstellen. Ga dus een dagje op zoek naar leuke en bijzondere artikelen. Heb je geen zin om hier veel geld aan uit te geven? Pleeg dan eens een bezoekje aan een kringloopwinkel. Soms kan goed zoeken hier ook een paar mooie items opleveren.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier