FritPlaneet
Image default
Tuin en buitenleven

Muggenoverlast in huis? Dit kun je ertegen doen!

je hebt last van een muggenplaag in huis, anders zat je dit artikel namelijk niet te lezen. Er zijn talloze dingen die je kunt doen of kopen om af te komen van die muggen. Zo heb je vast wel eens gehoord van een muggenvanger, of je hebt er al over na gedacht om een muggenlamp te kopen. In dit artikel proberen we jou duidelijk te maken wat je nu eigenlijk kunt doen tegen muggenoverlast in huis.

Het eerste wat je kunt doen is eigenlijk hierboven al genoemd. Dat is dan ook het kopen van een muggenlamp. De reden hiervoor is dat dit de meest praktische en makkelijke manier is om van je muggen af te komen. Het is namelijk zo dat de muggenlamp als het ware het werk voor je doet. Je hoeft de lamp alleen maar op te hangen, aan te sluiten en aan te zetten. De lamp doet de rest. Een goede lamp die je kunt halen is Cyclone, dit is een all in one lamp als we het moeten omschrijven. Deze heeft dus eigenlijk alle functies van een muggenlamp op een apparaat zitten.

Muggenlamp kopen

Wat je ook kan doen is een muggenvanger kopen. Deze is vaak wel iets minder effectief, echter is deze optie wel een stuk goedkoper. Het is zelfs mogelijk om hem zelf te maken. Door middel van een zoete vloeistof probeer je dan ook om de muggen te lokken. Zo zorg je er voor dat je ze allemaal op een handig plekje of flesje hebt zitten. Je kunt hem vervolgens heel erg makkelijk schoonmaken. Als je nu niet zo heel veel zin hebt om te knutselen dan kun je ze ook online halen. Het is namelijk zo dat ze echt verkrijgbaar zijn bij heel veel winkels.

 

Andere tips die we je mee kunnen geven. Als eerste is het verstandig om s’ avonds te douchen in de zomer. Zo heb je minder zweet en hierdoor kunnen de muggen niet zo makkelijk in je kamer komen. Ze ruiken je namelijk niet meer. Dit geldt ook voor parfum. Doe niet te veel op anders krijg je geheid last van muggen in je kamer. Ben jij die muggen dus wel eens een keer helemaal beu en wil je er iets aan doen? Volg dan de hierboven benoemde tips en je bent er zo vanaf. Zo kun je weer heerlijk in slaap vallen op je kamer of in de tuin, zonder dat je gestoord wordt door dat vervelende gezoem de hele tijd.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier