FritPlaneet
Image default
Winkelen

Festival sneakers: Michael Kors

De zomerperiode is in volle gang en dat betekent dat het festivalseizoen is. Overal in Europa en natuurlijk vooral ook in Nederland zijn een aantal van de meest fantastische festivals gaande. Bij goede festivals horen natuurlijk ook goede outfits. In dit artikel bespreken we wat misschien wel het belangrijkste onderdeel van de outfit is, namelijk de schoenen. Een festival waar je dagenlang danst, rondrent en waarschijnlijk weinig zit of ligt is namelijk best zwaar voor de voeten. Natuurlijk willen we allemaal het liefst zo mooi mogelijk in hoge hakken naar een festival maar dit is natuurlijk onmogelijk vol te houden. Veel vrouwen moeten na 2-3 uur stappen al hun hakken uitdoen. Daarom zijn gympen over het algemeen de beste optie voor festivals.

Dit betekent natuurlijk niet dat je in oude lelijke gympen naar de festivals moet. Er zijn fantastisch elegante en mooie sneakers waarmee je nog steeds in een hele leuke outfit kunt gaan dansen. In dit artikel bespreken we een van de beste merken die dit soort sneakers maken, namelijk Michael Kors. Het Michael Kors merk heeft vele verschillende schoenendesigns maar een van de populaire keuzes zijn de sportieve damessneakers. Deze sportieve sneakers hebben dikke zolen waardoor de schoen zelf niet snel vies wordt en ze ook heerlijk comfortabel lopen. Tegelijkertijd hebben de schoenen prachtige prints waardoor ze ook elegant voorkomen. 

Wanneer je naar een festival gaat kun je daarom prima in deze schoenen gaan. De Michael Kors schoenen hebben over het algemeen een Amerikaanse tint en zijn momenteel ontzettend hip in Nederland. Wat mooi is, is dat Michael Kors ook tassen ontwerpt. Wanneer je naar een festival gaat is het natuurlijk ook belangrijk dat je gemakkelijk je telefoon en portemonnee etc. kunt meedragen. Je kunt je Michael Kors sneakers natuurlijk fantastisch combineren met een Michael Kors tas.

Het fantastische aan Michael Kors is dat hij niet zomaar even een designer is. Hij is een van de grootsten in de modewereld en zijn kleding is gedragen door talloze supermodellen en zelfs de voormalige presidentsvrouw Michelle Obama. Ook is hij gedragen door een aantal van de grootste beroemdheden op aarde bijvoorbeeld bij de Golden Globes. Toen Viola Davis een Golden Globe voor beste actrice kreeg voor haar rol in de film Fences droeg ze een jurk van Michael Kors. Wanneer je met Michael Kors schoenen, tassen en kleding naar het volgende festival gaat zul je je in bijzonder gezelschap bevinden. 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier