FritPlaneet
Image default
Aanbiedingen

Goedkope badkamertegels

Goedkope badkamertegels kun je in een outlet winkel kopen. Een outlet winkel koopt de goedkope badkamertegels direct bij de fabrikant waardoor de tegels een heel stuk goedkoper zijn.

Concept uit Amerika

Goedkope badkamertegels in een outlet winkel is een concept uit Amerika. De fabrieken daar hielden altijd te veel tegels over. Dit kwam door de massaproductie. Ze maakten nog wel flinke winst maar ze vonden het zonden dat ze de tegels weer moesten vernietigen die waren overgebleven. Dit was tenminste zo totdat ze met het idee kwamen om de overgebleven tegels in een outlet winkels te verkopen. Zo verdienen ze nog meer geld.

Voor de consumenten was het ook goed want ze konden goedkope badkamertegels kopen. Het was dan ook voor beide een win situatie. Het concept is dan ook snel groot geworden en nu heeft Nederland ook outlet winkels voor goedkope badkamertegels.

Een andere optie voor goedkope badkamertegels is een restpartij. De restpartij goedkope badkamertegels kun je bij de bouwmarkten zelf kopen. Als een bouwmarkt nog tegels van de oude collectie over heeft worden deze als goedkope badkamertegels verkocht. Hier betaal je dan ook flink minder voor.

Voor het kopen van goedkope badkamertegels heb je dan ook diverse opties. Meer hierover vind je op de onderstaande websites.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier