FritPlaneet
Image default
Vervoer en transport

Voor weinig naar luchthaven Lelystad Airport

Voor weinig naar luchthaven Lelystad Airport

Bij een nieuw vliegveld is het niet zo gek dat er meer aan gedaan moet worden om het aantrekkelijk te maken voor nieuwe reizigers. Je kunt als nieuw commercieel vliegveld niet zomaar verwachten dat iedereen opeens via dat vliegveld zal reizen, zeker niet als er geen extra voordelen bij komen kijken. Omdat Lelystad Airport dit zich ook goed heeft beseft, zijn er een aantal maatregelen genomen die ertoe moeten leiden dat meer mensen voor Lelystad Airport zullen kiezen. Eén van die maatregelen is de mogelijkheid tot goedkoop vervoer naar het vliegveld. Lelystad Airport heeft namelijk geen station, waardoor het vliegveld minder goed bereikbaar is dan een aantal andere grote vliegvelden in Nederland. Om dit probleem op te lossen, heeft Lelystad Airport ervoor gezorgd dat er goedkoop vervoer door middel van taxi’s is naar het vliegveld.

 

Eigen vervoer versus taxi

Natuurlijk kun je er voor kiezen om, als je vanaf Lelystad Airport vliegt, met eigen vervoer naar het vliegveld te gaan. Daar zitten echter wel wat nadelen aan. Zo is het belangrijk om vooraf een parkeerplaats te regelen, omdat het nog een nieuw vliegveld is en er dus ook nog niet heel veel parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast is het goed om te weten dat parkeren op een vliegveld nooit goedkoop is, ook niet op Lelystad Airport. Dat komt mede doordat er altijd beveiliging aanwezig moet zijn. Je wilt immers niet dat je auto gestolen is als je net helemaal uitgerust terug bent gekomen van vakantie. Ook is er nog een nadeel wat met name geldt als je vroeg in de ochtend op het vliegveld moet zijn. Het kan namelijk soms lastig zijn om goed wakker te worden als je om 3 uur ’s nachts in de auto moet zitten.

 

Goede chauffeur

Als je met een taxi naar Lelystad Airport gebracht wordt, dan kun je er vanuit gaan dat de chauffeur erg goed is in wat hij doet. Als je ’s nachts op het vliegveld moet zijn, dan zal je een chauffeur krijgen die altijd ’s nachts rijdt, zodat hij niet vermoeid is. Ook kent de chauffeur alle wegen rondom het vliegveld, wat ook voordelen op kan leveren, bijvoorbeeld als er een file staat. Vlieg je vanaf Lelystad Airport, dan is een taxi dus de beste keuze.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

Taxi vanaf Almere naar Schiphol

Verhuisfirma