FritPlaneet
Image default
Woningen

Tips voor het upgraden van kamers

Uiteindelijk heb je maar twee voeten. Jij bent de koning / koningin van de studentenkamer. Ziet je kleine koninkrijk er saai uit? Met deze 7 tips kun je jouw Kot direct flink upgraden!

Laat vuil zich niet ophopen

Reiniging en netheid maken er deel van uit. Een rommelige ruimte is echt niet bevorderlijk voor emoties.Als je een half uur voordat je begint met leren moet zoeken naar inhoud, zal dat ook gevolgen hebben voor je score. Een opgeruimde kamer kan een beter gevoel geven.

Begin met recyclen

Recycling is zowel modieus als modieus.Recyclen als student? Bovendien scheelt het veel budget. In het weekend kunt u naar tweedehands websites gaan of door enkele rommelmarkten bladeren. U zult verrast zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Mixen en matchen is informatie.

Kies voor slim meubilair

Een studentenkamer is meestal niet zo groot. Stop het dus niet in meubels, maar kies voor multifunctionele onderdelen. Verhoogde bedden, bedden met bureaus of planken in plaats van kasten, ze geven je veel ruimte.

Zorg voor decoratie

Niemand is tevreden met een lege kamer? Neem wat apparatuur mee van het huis van de ouders, markeer een van je hobby’s en breng wat persoonlijkheid in huis. Dit draagt ​​bij aan de sfeer en het boardingparty heeft een heel andere motivatie.

Hang aan je muur

De meeste studentenkamers hebben eigenlijk geen dunne muren. Of je nu kiest voor modieuze kleuren of een handige boekenplank, je kunt er iets mee doen. Met planken kunt u veel ruimte besparen en met decoratieve wanden ziet uw kamer er anders uit.

Investeer in verlichting

Verlichting staat bij de meeste studenten niet op de prioriteitenlijst. Logisch, maar wetende dat de juiste verlichting voor de nodige sfeer kan zorgen. Wat een kale lamp niet kan brengen. Natuurlijk kun je ook met kaarsen veel plezier in je studentenkamer brengen. Probeer ook zoveel mogelijk zonlicht in uw kamer te krijgen. Het maakt je vrolijker.

Zoek licht

Het is het beste om kleuren te vermijden die te donker zijn, omdat ze kleine ruimtes visueel verkleinen.

https://be.propenda.com/keyword/tuin-garage.html