FritPlaneet
Image default
Meubels

Stalen salontafelpoten van Nordstahl

Laat u adviseren door Nordstahl

U kunt altijd terecht bij Nordstahl met vragen over jouw salontafelblad. Komt u er maar niet uit wat voor salontafelpoten passen bij uw salontafelblad? Laat u adviseren.

Bij een salontafelblad van +/- 150cm passen bijvoorbeeld geen kleinere rechtere middenpoten. Het geheel wordt instabiel en ziet er in verhouding niet goed uit. Om dit bijvoorbeeld op te lossen zou u kunnen gaan voor 2 massieve kopse poten zoals een U, Trapezium of X heavy stalen salontafelpoot.

Welk design past er nou echt bij u?  

Heeft u een industrieel interieur in gedachten? Kies dan voor de robuuste stalen salontafelpoten van Nordstahl. Bent u op zoek naar iets sierlijks, ook dat kan. De Scissor of de Mikado poten van Nordstahl zijn dun en subtiel en passen ook perfect binnen een romantisch interieur. Ook zijn er een aantal goede voorbeelden wanneer u op zoek bent naar een echte eye catcher voor in uw woonkamer/keuken.

Neem bijvoorbeeld de Twist leg. Dit stalen tafelonderstel is een zeer breed en abstract model stalen tafelpoot. Het bijzondere van dit onderstel is dat het vanuit elke hoek van de kamer een andere look krijgt. Op deze manier wordt uw salontafel een echt “centerpiece” oftewel een blikvanger.

Industriële stalen design salontafelpoten van Nordstahl

De industriële stalen salontafelpoten van Nordstahl staan perfect onder een robuust salonsalontafelblad. De verschillende middenpoten staan perfect onder een recht of een ovaal salontafelblad. Een voorbeeld hiervan is de Twisted V. Ook voor een ronde of vierkante tafel zijn er geschikte middenpoten. Neem bijvoorbeeld te Dubbele Kruispoot of de Twist leg.

Ruim aanbod aan industriële stalen design salontafelpoten

Wanneer u een passende set salontafelpoten of een geschikt tafelonderstel hebt uitgekozen bij Nordstahl, vergeet dan ook niet om nog verder te kijken voor bijvoorbeeld een bijpassende eettafel, bankje of kastframe. Wist u dat er salontafels zijn met exact hetzelfde design van een tafelpoot/tafelonderstel maar dan in een kleinere variant?

Maar, niet altijd zijn de stalen salontafelpoten exact hetzelfde model, zo kunt u bijvoorbeeld de Square frames voor de salontafel eindeloos combineren met modellen voor de eettafel. Heeft u al wel eens de afweging gemaakt of u voor een standaard of de heavy stalen salontafelpoten gaat bijvoorbeeld? Deze salontafelpoten en tafelonderstellen bestaan meestal uit:

1)      8×8 cm kokers (standaard)

2)      12×12 cm kokers (heavy)