FritPlaneet
Image default
Woningen

Prijzen ramen

 

Wat zijn de beste kwaliteit kunststof ramen?

Bij beglazing zijn PVC-ramen het populairst. Hoewel hun ontwerp er eenvoudig uitziet, zijn veel details aan het zicht onttrokken. Elk element vervult zijn eigen functie en is het product van de modernste ontwikkelingen. Laten we eens kijken welke kunststof ramen van de hoogste kwaliteit zijn. Laten we de belangrijkste criteria definiëren voor het kiezen van de meest betrouwbare raamsystemen. Laten we de beoordeling van de toonaangevende fabrikanten aanwijzen.

Kunststof ramen

Kwaliteitscriteria voor kunststof profielen
Kunststof oppervlak. Het wordt geleverd in glanzend en mat. In het eerste geval is het perfect egaal, stoot het vuil goed af, leent het zich voor reiniging, in het tweede geval is het ruw, wordt het snel vuil en is het moeilijk schoon te maken. Mat PVC is goedkoper, maar minder handig in gebruik.
Inbouwdiepte. De norm voor het Europese deel van Rusland wordt beschouwd als de waarde van 58 tot 60 millimeter. Een systeem van deze diepte is meestal driekamerig. Modellen met 4-5 kamers en een installatiediepte van 70 mm zijn geïnstalleerd voor gebruik bij harde wind, op hoge verdiepingen van gebouwen. Hoewel wordt aangenomen dat hoe meer kamers, hoe warmer het raam, voor thermische isolatie is niet het kamerprofiel belangrijker, maar de grootte van de kamers en het luchtvolume erin.
De dikte van de buitenmuren van het frame en de scheidingswanden binnenin. Afhankelijk daarvan wordt het profiel geclassificeerd in klasse A (met buiten- / binnenwand vanaf 2,8 / 2,5 mm), B (vanaf 2,5 / 2 mm), C (object PVC, geschikt voor gebruik in niet-residentiële gebouwen).
Camera’s in profiel

3- en 5-kamerprofielen

Chamberness – het aantal camera’s in het profiel. Ze isoleren warmte en versterken het frame. Beschermd tegen condensatie (door temperatuurverschillen binnen en buiten de kamer) door middel van vochtafvoergaten. De meest populaire zijn vensters met 3-5 camera’s. Als we het hebben over het Europese deel van Rusland, kunt u hier in een rustig appartement aan de zonnige kant van het huis een driekamerprofiel met een installatiediepte van 58 mm monteren. Het is beter om een ​​appartement in een lawaaierige wijk met ramen aan de noordkant van het gebouw te beglazen met een 5-kamer PVC-profiel. In een ruw noordelijk klimaat moet een systeem met 5 of meer kamers worden geïnstalleerd.
Versteviging van kunststof

 

Metalen versteviging. Beschermt het PVC-systeem tegen vervorming. Het is gemaakt van een stalen contour van 1,5-2 mm dik. Gecoat met zink. Het gedeelte van de verstevigingscontour is U-vormig of vierkant. Het tweede type is beter bestand tegen stress. Daarom wordt vierkante wapening gebruikt in grote ramen. Het is niet nodig om kozijnen met een lengte van minder dan 80 cm te verstevigen.
Een hoogwaardig PVC-profiel ziet er prachtig uit, zonder ruwheid en gebreken. Het past qua grootte bij de opening, isoleert op betrouwbare wijze geluid en warmte. De geluids- en hittebescherming van het profiel moet voldoen aan de klimatologische omstandigheden van de beglazing.

Hoogwaardig PVC-profiel

Welke plastic ramen u moet kiezen, de bijbehorende documentatie erover zal u vertellen. De kwaliteit van ramen wordt gereguleerd door ISO 9000 en ISO 9001. Sterktestandaarden worden gespecificeerd in internationale normen DIN 53453 en ISO 179-61, temperatuurbestendigheid – in DIN 53460, ISO 306-68, PVC-levensduur – in DIN 53387 en kunststof hardheid – in DIN 53456.
Kiezen voor dubbele beglazing
Glaspakket – hermetisch geïntegreerde glasplaten. Het vult de vleugels met een minimumafstand van 15 mm vanaf het voorvlak van het raam. Het is beter om een ​​profiel te kiezen met een dikte van 50-70 mm met een inspringing van 18 mm van de glasvulling vanaf de PVC-rand.

Afstandsframes die de glazen in het pakket scheiden, zijn gemaakt:

gemaakt van aluminium,
van staal,
gemaakt van kunststof.
De koudste frames zijn van aluminium, de warmste zijn van plastic.

Te koop zijn er dubbele beglazing met opties:

Energiezuinig. Met titanium en verzilvering. Reflecteer warmte van verwarmingsapparaten in de kamer. Ze zijn te herkennen aan hun weerkaatsing van de vlam. Breng de aansteker naar het raam en de dubbele reflectie van het vuur zal zichtbaar zijn in de energiezuinige glazen unit. Bovendien is de tweede minder helder.
Multifunctioneel. Metallic spuiten. Reflecteert infraroodstralen. Houdt in de winter tot 80% van de warmte binnenshuis vast. Houd de kamer koel in de zomer. Help energie te besparen. Ze zenden licht 20% slechter uit dan analogen.
Zonnebrandmiddelen. Bescherm de kamer tegen hitte die wordt gegenereerd door fel zonlicht. Zijn bedekt met een lichtabsorberende film.
Gelamineerd (gepantserd). Gelaagd glas is zeer duurzaam en slagvast. Instorten. het valt niet uiteen in fragmenten, maar alleen in scheuren. Isolaten klinken goed.
Gehard. 6-7 keer sterker dan standaard glas. Bestand tegen mechanische schokken. Wanneer ze worden vernietigd, vormen ze geen scherpe fragmenten.
Versterkt. Versterkt met PVC-gaas. Veel beter bestand tegen hacken.
Zelfreinigend. Ze worden onder invloed van neerslag vrijgemaakt van vervuiling.
De afmetingen van de dubbele beglazing zijn gevarieerd. Voor de beglazing van woongebouwen worden pakketten glasplaten met een dikte van 3-6 mm gebruikt. Ongeveer 90% van de isolatieglaselementen wordt gemaakt met een systeemdikte van 24, 26, 32 mm. De minimale lengte van een kwaliteitsglaseenheid is 30 cm De maximaal mogelijke aspectverhouding van het systeem is vijf op één. Pakketten met 1-2 kamers (holtes tussen aangrenzende platen

Prijzen ramen

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap55-70.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/