FritPlaneet
Image default
Entertainment

Merel Westrik als dagvoorzitter

Merel Westrik als dagvoorzitter bij jouw evenement

Wanneer je een evenement regelt zit daar veel tijd en moeite in. Een dagvoorzitter zorgt ervoor dat jouw evenement soepel verloopt en maakt het ook nog eens een stuk leuker. Er zijn ontzettend veel dagvoorzitters, zowel mannelijke als vrouwelijke. Om je te laten kennismaken met een vrouwelijke dagvoorzitter kan je hier alles lezen over Merel Westrik.

 

Over Merel Westrik

Je kent haar waarschijnlijk wel van tv, het kan bijna niet anders. Zij is namelijk een nieuwslezer, journalist en een presentatrice. In 2019 won zij het bekende televisieprogramma Wie is de Mol? Niet alleen won zij dat seizoen maar was ze ook de mol in het spel. Tevens heeft ze in2019 meegedaan aan het televisieprogramma Weet ik Veel.

 

De carrière van Merel Westrik

Haar carrière in de televisiewereld is inmiddels glansrijk. Sinds 2014 is ze werkzaam bij RTL Nieuws, daar presenteert ze het avondnieuws. Haar televisiecarrière is begonnen bij de Amsterdamse televisieprogramma A15. Al snel ging ze van stagiaire naar een verslaggeefster die op pad werd gestuurd. Daar is ze geweest van 2001 tot 2011. In 2009 heeft maakte ze haar eerste natuurfilm samen met Martin Melchers. De tweede natuurfilm kwam uit in 2015.

 

Zoek je een veelzijdig persoon met veel sprekerservaring? Dan zou het zo maar kunnen dat Merel Westrik jouw ideale dagvoorzitter is!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier