FritPlaneet
Image default
Aanbiedingen

Lage prijzen voor elektrische boilers

Altijd de laagste prijzen voor elektrische boilers.

Op zoek naar een elektrische boiler? Kijk eens bij elektrischeboiler.eu. hier vind u altijd de laagste prijzen op gebied van elektrische boilers en doorstroomapparaten. Voorheen kon u alleen kiezen uit de bekende merken zoals een inventum of daalderop maar tegenwoordig is de keuze veel ruimer en worden de prijzen door de moordende concurrentie steeds lager terwijl de kwaliteit steeds hoger wordt.

Vroeger hadden de elektrische boilers dure en ouderwetse koperen vaten en tegenwoordig kan er met de nieuwste technieken een kwalitatief veel betere ketel worden geproduceerd door titanium aan emaille toe te voegen en de binnewant te bekleden met een glascoating. Deze titanium versterkte, glasgecoate emaille binnenketel heeft een veel langere levenduur en vergt weinig onderhoudt.

Door nu ook nog de nieuwste pur schuim als omhulsel te gebruiken met daar omheen een dikke metalen mantel zorgt mer ervor dat het water veel langer warm blijft en de boiler dus minder hoeft op te armen wat weer tot gevolg heeft dat het energieverbruik flink afneemt ten opzichte van de ouderwetse elektrische boilers.

Deze technieken worden o.a. gebruikt bij de merken Lemet en Dat elektrische boilers.

Meer weten? Kijk eens op de website.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier