FritPlaneet
Image default
Woning en Tuin

Een gepensioneerde tuinman gezocht

Vaak wordt er naar een gepensioneerde tuinman gezocht. Gepensioneerde tuinmannen lijken in trek te zijn. Vooral omdat ze vaak niet zo veel voor hun diensten vragen. Een gepensioneerde tuinman is iemand die in zijn verleden altijd al graag in de tuin bezig was en nu hij of zij met pensioen is op deze manier wat extra’s wilt verdienen. U kunt natuurlijk een gepensioneerde tuinman inhuren en waarschijnlijk zitten er genoeg tuinmannen tussen die goed werk afleveren. Toch is het een afweging die u kunt maken om niet voor een gepensioneerde tuinman te kiezen maar voor een professionele tuinman te gaan. Vaak zijn gepensioneerde tuinmannen niet in het bezit van een keurmerk. Daarmee wordt er dan ook geen garantie gegeven op het geleverde werk. Bij tuinmannen die hun diensten op een professionele manier aanbieden is dat een ander verhaal. Vaak zijn zij wel in het bezit van een keurmerk en wordt er wel garantie gegeven op het geleverde werk.

Gepensioneerde tuinman gezocht voor simpel tuinonderhoud

Wanneer een gepensioneerde tuinman gezocht wordt dan is dat vaak voor simpel tuinonderhoud. Bij simpel tuinonderhoud kan gedacht worden aan klusjes zoals het verwijderen van onkruid en overige ongewenste beplanting en gewassen, lichte snoeiwerkzaamheden en het bemesten van de grond. Ook kan een gepensioneerde tuinman werkzaamheden uitvoeren op het gebied van de tuin schoon houden, zoals het verwijderen van bladeren en het schoonmaken van het terras. Indien u een tuinman zoekt die meer gespecialiseerde werkzaamheden moet verrichten dan is het wellicht beter om op zoek te gaan naar een professionele tuinman.

Wat kost een gepensioneerde tuinman?

In de meeste gevallen zal een gepensioneerde tuinman een bedrag per uur rekenen voor het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. Gemiddeld gezien liggen de kosten bij het inhuren van een gepensioneerde tuinman rond de 10 euro a 15 euro per uur terwijl de kosten bij het inhuren van een professionele tuinman meestal wat hoger liggen. Denk aan bedragen van rond de 20 euro a 25 euro incl. btw.

Waar wordt er meestal naar een gepensioneerde tuinman gezocht?

Mensen die een gepensioneerde tuinman zoeken hangen soms briefjes op in de Albert Heijn of andere supermarkten. Ook zoeken mensen op Marktplaats en andere vraag en aanbod sites naar een tuinman.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier