FritPlaneet
Aanbiedingen

Dacia leasen

Doet u het net anders dan de normale ondernemer, maak dan nu een kans voor de nieuwe Dacia Dokker om deze toe te voegen aan uw wagenpark. Een bedrijfswagen als Dacia Dokker brengt u weinig risico’s met zich mee. Het is wel aan te raden om deze auto te leasen, vanwege de unieke uitstraling van de Dacia modellen. U maakt een aangename indruk bij uw klanten, en vanwege het comfort en uitstraling is het een top auto die aankomt bij uw klanten. Een Dacia is ook een goedkope leaseauto, waarbij u weinig betaalt voor zo’n auto.

Kiest u liever een crossover, dan kunt het beste gaan voor een dacia Duster. Dit model heeft een grote bagageruimte en ook vijf zitplaatsen. U kunt deze auto leasen vanaf 300 euro, en vanwege zijn uitstraling trekt het toch op een of andere manier veel aandacht op de weg.

Een Personenauto met heel veel ruimte is namelijk de Dacia Dokker. De Dacia Dokker wordt gerekend met een laadvermogen van 600 kilogram. Als u veel spullen wilt vervoeren dan kunt u het beste deze Dacia Dokker nemen, want dit is een auto die flink wat spullen kan verdragen. Het is een hele goeie bedrijfswagen voor een klusbedrijf, omdat hij de meeste spullen erin kwijt kan zonder enige moeite. Deze auto kan je al leasen vanaf 325 euro op basis van Full Operational lease, dus u betaalt een vast leasebedrag waarin alles inbegrepen is namelijk verzekering, onderhoud, reparatie, wegenbelasting, rente en afschrijving. U bent totaal volledig ontzorgt dus u hoeft alleen maar te tanken en rijden. Vraag nu een offerte aan bij Autoleasecentrale en wij sturen u binnen vijftien minuten een offerte inclusief specificaties en dit alleen vanwege handelingssnelheid en duidelijkheid. Vanaf heden kunt u ook een goedkoop auto leasen bij Autoleasecentrale, bekijk ons aanbod op de website.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier