FritPlaneet
Winkelen

Wat te doen in Amsterdam centrum

Wat te doen in Amsterdam centrum

 

Het centrum van Amsterdam wordt jaarlijks door miljoenen mensen uit binnenland en buitenland met veel bewondering bezocht. Waarom jij binnenkort ook een bezoek brengt aan het populaire Amsterdam is daarom hartstikke tof. Wij hebben onderstaand allerlei leuke ideetjes waar jij zeker even langs moet gaan als je in Amsterdam vertoeft.

 

Amsterdam is een grote Nederlandse stad. Bijna heel Nederland is het erover eens dat Amsterdam het Parijs van Nederland betreft. Je vind het honderden winkels. Kroegen en ontelbare hoeveelheden restaurants. Ook zijn de straten bezaait met eet tentjes en zijn er altijd wel een paar festivals en markten. Kortom Amsterdam is een stad waar je makkelijk een halve week zonder verveling allemaal leuke dingen kunt doen.

 

Amsterdam kent veel bekende pleinen. Zoals het leidseplein, Spui, Nieuwmarkt bijna iedereen die in Amsterdam is geweest kan zich dat makkelijk herinneren. Al deze pleinen hebben leuke terrasjes cafés en vaak ook restaurants zodat u zich nooit hoeft te vervelen of met een lege maag hoeft rond te lopen.

 

Ook kun je wanneer het jou uitkomt eens de boel verkennen op en rond de wallen. Er lopen zelf een hele hoop stads gidsen die u hier alles over kunnen vertellen tijdens een rondleiding. Ze zulle je vertellen over de oorsprong van de stad, het ontstaan van de wallen, waarom Sexshop Amsterdam gewoon bij het stads imago hoort en waarom coffee shops al decennia hartstikke populair zijn onder de toeristen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier