FritPlaneet
Image default
Mode en Kleding

Waarom succesvolle mannen State of Art Menswear willen dragen

State of Art Menswear biedt je een groot assortiment met exclusieve items tegen superscherpe prijzen. Als je het aanbod hebt bekeken, zul je het ongetwijfeld tot je favoriete merken gaan rekenen. Ook omdat je State of Art Menswear snel en eenvoudig vanuit huis kunt bestellen met tientallen procenten korting. Gebruik de mogelijkheid om voor de mooiste items van dit topmerk te shoppen met hoge kortingen in de State of Art Outlet.

Het tijdloze design van State of Art Menswear

Het merk State of Art staat bekend om zijn kleurrijke State of Art herenoverhemden, polo’s en truien met tijdloos design. Een van de bekendste kenmerken van het merk is de zeer goed doordachte en authentieke Engelse herenstijl, die wordt gekenmerkt zijn casual, klassieke en hoogwaardige uitvoering. Naast de tijdloze en zeer populaire collectie basics, is er steeds een nieuwe collectie van State of Art met rijke, trendy prints. State of Art heeft altijd een sterke band gehad met sportiviteit en dit is gemakkelijk op te merken in hun collecties. Wil je een opvallende en toch tijdloze outfit voor het dagelijks leven, dan is State of Art Menswear de juiste keuze in kleding voor jou.

Feiten over het bedrijf achter State of Art Menswear

State of Art is gevestigd in Lichtenvoorde, waar ze een State of Art-magazijn hebben. Na renovatie in 2012 heeft de huidige ruimte een oppervlakte van 10.000 m² met daarin hoofdkantoor, magazijn, showroom en de State of Art Classic Porsche Collection. Deze ruimte omvat zelfs een werkplaats van 500 m² waar de Porsches worden onderhouden. De intrigerende geschiedenis van State of Art Menswear is synoniem met de familie Westerman, die in 1936 op dezelfde locatie als het huidige bedrijf staat een kleine breiwerkplaats begon. Van daaruit heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld tot zijn huidige vorm.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

Waarom goed op je portemonnee letten?

Waarom houden we zo van zilveren sieraden?

Het belang van laptoptassen