Het houden van tevreden klanten en medewerkers is een focuspunt voor veel bedrijven. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine.  Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Koffiemachine op het werk

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Voor ieder bedrijf is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts biedt verschillende apparaten en koffievariaties.Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Voor ieder koffievraagstuk is er een oplossing.

Soorten koffie

Koffie is populair. Er duiken steeds meer koffiebars en koffiecafés op, en dat is niet voor niets. Waar men ‘vroeger’ tevreden was met een gewoon kopje koffie, worden er nu andere soorten koffie zoals cappuccino, latte macchiato of ristretto besteld. De onderstaande soorten koffie zijn het meest populair:

* Espresso
* Cappuccino
* Latte macchiato
* Café corretto
* Café lungo

Wat belangrijk is om te weten is dat veel mensen niet heel de dag door dezelfde koffie drinken. ‘S ochtends hebben ze een espresso nodig hebben om beter te functioneren, maar ‘s middags drinken ze misschien liever een Latte macchiato. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen.

Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw medewerkers productiever zijn. Ook straalt een goede koffiemachine professionaliteit uit. Ga daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers en uw klanten. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier