FritPlaneet
Image default
Bedrijven

Transformeer je trap met betonlook trapverf

Op Pinterest zie je vaak van die prachtige trappen die er uit zien alsof ze gemaakt zijn van massief beton. Een trap van betonlook geeft je huis een prachtig industrieel effect en is in deze tijd echt trending. Je zult wel denken dat zo’n trap niet haalbaar is voor jou, want een echte betonnen trap is zeer kostbaar en kan duizenden euro’s gaan kosten. Maar er zijn mogelijkheden. Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om een professional in te huren die betonlook stucwerk aanbrengt op de trap. Maar ook dat kost veel geld en je wilt natuurlijk trots tegen vrienden en familie kunnen zeggen dat je de trap zelf in een nieuw jasje hebt gestoken. Met betonlook verf van My Industrial Interior klaar je het klusje helemaal zelf.

Creëer een prachtige trap met betonlook trapverf

Het is echt niet lastig om zelf een betonlook trap te creëren en het hoeft ook niet heel duur te zijn. Het valt namelijk reuze mee! Je kunt je trap al voor €175-, in 4/5 uur helemaal zelf in een betonnen jasje steken. Met behulp van de betonlook verf van My Industrial Interior kun je de al bestaande trap voor niet veel geld een prachtige betonnen look geven. Helemaal zelf! Ook als je geen klusser bent tover je je trap in een paar uurtjes om in een prachtige betonlook trap. Wil je meer weten over wat je allemaal kunt doen met betonlook verf? Lees dan eens de meest gestelde vragen over betonlook verf.

Betonlook trapverf van My Industrial Interior

Dankzij de betonlook trapverf van My Industrial Interior heb je al voor slechts €12-, per vierkante meter een betonlook trap. Doordat je een keuze kunt maken uit verschillende kleuren betonlook trapverf, vind je altijd de kleur die helemaal naar jouw wens is. Misschien heb je een voorkeur voor Warm Beige, of vind je Silver Blue, Soft Grey of Bronze Brown het mooist. Wil je zien hoe de kleuren er uit zien? Neem dan gerust een kijkje tussen de verschillende soorten betonlook trapverf van My Industrial Interior of bestel een hand geverfd proefstukje of een proefflesje! Wil je een betonlook muur in je huis creëren? Ook daar is de betonlook verf van My Industrial Interior zeer geschikt voor!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier