Een horloge moet uniek zijn. Het moet opvallen en uitstraling hebben. Naast dat u op zoek bent naar hoog draagcomfort, moet uw horloge ook voorzien zijn van de nieuwste technologie. Dat niet alleen, milieuvriendelijk ondernemen is ook steeds belangrijker. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Het eerste horloge van massief titanium is het Citizen horloge voor heren

Stilstaan is achteruitgaan. Op die reden kiest Citizen ervoor om te blijven ontwikkelen. Met het idee om altijd te blijven verbeteren en innoveren heeft Citizen specifieke materialen toegepast. Maar het horloge is niet zomaar verkrijgbaar. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Kies uw Citizen horloge voor heren uit een uitgebreide collectie

Met ecologisch verantwoorde horloges weet u zeker dat u opvalt. Zo combineert u stijl met duurzaamheid. Bent u al een langere tijd op zoek naar het perfecte horloge? Heeft u uw zinnen gezet op een specifiek merk? Bij Juwelier de Bokx Wijffels vindt u een uitgebreide collectie van diverse merken. Een van de bekendste merken is het Citizen horloge voor heren. Ook van dit merk zijn verschillende versies beschikbaar. De horloges staan bekend om een aantal redenen. Zo maakt het gebruik van een vooruitstrevende technologie die zorgt dat het horloge blijft tikken. Het wordt met een lichtenergie opgeladen, waardoor het een leven lang blijft lopen. De prijs-kwaliteit verhouding van een Citizen horloge, die verkrijgbaar is bij Juwelier de Bokx Wijffels, is hierdoor erg goed.