FritPlaneet
Image default
Verbouwen

Onderschat niet de meerwaarde van een badkamerrenovatie

Wees maar zeker dat een badkamerrenovatie een stevige impact heeft op de waarde van je woning. Uit onderzoek blijkt dat heel wat mensen, bijvoorbeeld ook potentiële kopers van woningen, belang hechten aan een kwalitatieve en recente gerenoveerde badkamer. Een badkamerrenovatie is dus nooit een verloren investering, zeker niet als je niet voor een uitgesproken stijl gaat.

Verkoop je je woning, renoveer dan eerst de badkamer

Wil je zeker zijn dat je geen mensen wegjaagt bij het verkopen van je woning, dan ga je voor een klassieke badkamerrenovatie. Kies meubilair dat niet uit de band springt in normale, frequent gebruikte kleuren. Kies voor kwalitatieve materialen en bezuinig niet op je badkamerrenovatie. Deze investering verdien je dubbel en dik terug. Heel wat mensen besluiten zelf hun badkamer te renoveren, maar al te vaak is het resultaat matig. Het renoveren van badkamers is specialistenwerk. Om de waarde van je woning te verhogen adviseren we om in zee te gaan met een specialist in badkamerrenovaties.

Laat je badkamerrenovatie professioneel uitvoeren

Hoe je een kwalitatieve partner herkent? Referenties en opgeleverde projecten zeggen uiteraard veel. Het loont zeker en vast de moeite om enkele badkamerrenovaties te bekijken van het bedrijf waarmee je wil gaan samenwerken. Uiteraard is het ook belangrijk dat deze badkamerspecialist luistert naar jouw wensen.

Geen enkele situatie is helemaal hetzelfde en aangezien een badkamer toch heel wat jaren meegaat, is het belangrijk dat deze helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Idealiter krijg je je badkamerrenovatie ook op voorhand in 3D te zien.

Bezoek zeker ook eens de showroom

Breng altijd een bezoekje aan de showroom en ontdek wat de aannemer in zijn/haar mars heeft. Zo doe je vaak heel wat ideeën op voor je nieuwe badkamer.

Heel wat info kun je ook op het internet vinden. Wees wel realistisch. De badkamers die worden getoond op Instagram en Pinterest kosten vaak fortuinen en zijn misschien niet voor jou weggelegd. Een echte badkamerspecialist denkt ook met je mee en komt met kwaliteitsvolle materialen en oplossingen binnen jouw budget op de proppen. Het budget bij een badkamerrenovatie kan al snel overschreden worden, houd dit dus goed in de gaten.

Zit je met twijfels of vragen, durf deze dan ook te benoemen. Enkel zo bekom je je droombadkamer. Plan je in de nabije toekomst je woning te verkopen, dan gaat dit eens zo vlot eens de badkamer gerenoveerd is. De kosten kun je vaak doorrekenen.

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/