Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

12 verschillende kleuren linnen gordijnen

Op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor een van de de populairste kleur: peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur voor rust in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u.

Linnen gordijnen, linnenlook of transparant?

U heeft een ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen; linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe en dure uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een fijne isolerende- en verduisterende werking.

Wassen van linnen gordijnen

Doordat linnen een natuurproduct is, is de stof erg gevoelig voor krimp. Daarom raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Ons advies is om linnen gordijnen professioneel te laten wassen bij een stomerij.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier