FritPlaneet
Beauty en verzorging

Is dat je zus?

Het is mijn droom om samen met mijn dochter op stap te zijn en dat dan bekenden van mijn dochter aan haar vragen: “Is dat je zus?”. En die vraag gaat dan uiteraard over mij. Dan kan het natuurlijk zijn dat mijn dochter er tamelijk oud uit ziet. Maar dat is niet het geval. Ik zie er dan gewoon geweldig uit voor mijn leeftijd. Maar helaas, het is maar een droom.

Ouder worden we allemaal en gelukkig maar. Maar het is niet nodig om er voortijdig oud en verlopen uit te zien. Je kunt, net zoals je regelmatig een bezoekje brengt aan de kapper, geregeld de Botox klinieken gaan bezoeken voor een rimpelbehandeling met injectables. De liquid facelift prijzen vallen erg mee. Het is alleen wel zo dat als je er eenmaal mee begint dat je dan de behandeling regelmatig moet laten behandelen omdat je lichaam botox en andere ander injectables beschouwt als lichaamsvreemd waardoor het in ongeveer vier maanden uit je lichaam verdwijnt.

Het is geen schande om de Botox klinieken te bezoeken. Steeds meer BN’ers doen het en komen er ook voor uit. Alhoewel er ook zijn die zich er blijkbaar voor schamen en de visagie en de belichting in de studie van RTL late night er de schuld van geven dat zij er zo anders uit zien. Ik noem geen namen, Yolanthe.

In vroegere tijden hadden oudere mensen aanzien. Hun rimpels en grijze haren waren een teken van hun wijsheid. Helaas is dit in de moderne maatschappij niet meer zo. Integendeel zou ik zeggen. Als je oud bent, ben je een last voor de maatschappij. Je kost de maatschappij alleen maar geld met al je doktersbezoekjes. Je bent nergens meer goed voor want je levert geen bijdrage meer aan de maatschappij vinden velen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier