FritPlaneet
Gezondheid

Inhoud van voedingssupplementen

Bij het aankopen van voedingssupplementen is het belangrijk om te weten wat er inzit, zeker voor vegetariërs want in sommige vitamines zitten dierlijke vetten die zij natuurlijk niet willen/mogen binnekrijgen. Nu is er onlangs ook nog onderzoek gedaan  of de ingrediënten label op de verpakking overeenkomt met de ingrediënten die terug te vinden zijn  in  de vitamines zelf.   Daarom is het belangrijk om een website of winkel te vinden waar je zeker van kan zijn dat de ingrediënten van het product overeenkomt met de label.  Topvitamins is een bedrijf dat zeer betrouwbaar is en wat wij zeker aanraden.

Je hebt het misschien al eens  gezien in de media  dat er andere ingrediënten in de vitamines verwerkt worden maar waarom doen ze dit dat dan?   Er word beweerd dat inproducten de duurdere , betere ingrediënten vervangen door een goedkopere  en minder effectief ingrediënt.   Dit is dus fraude en kan zorgen voor gevaar van de veiligheid van de consument.

Uit onderzoek heeft man vastgesteld dat maar liefst 59% van de 44 producten  ingrediënten bevatten die men niet op het label vermeld heeft.  In 30 van 44 producten heeft men zelfs gevonden dat men ingrediënten vervangt door goedkopere, slechte ingrediënten.  Minder dan 20% van de bedrijven was volledig in orde met  zijn labels en waar geen foutieve informatie op vermeld stond.

Daarom raden we je aan voordat je supplementen koopt  dat je weet wat je koop en dat je meer te weten komt over het bedrijf en of deze betrouwbaar is.  Indien je dit niet met volle zekerheid weet ga dan gewoon op zoek naar een andere website. De website die wij jou aanraden is topvitamins.nl.  zij verkopen alleen maar natuurlijke supplementen van internationale top merken.  Daarbij bieden ze ook nog eens geweldig service aan met een snelle levering van je producten tegen een goede prijs.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier