FritPlaneet
Huishoudelijk

Immo Knokke

Liv’Immo is uw referentie voor immo in Knokke. Het immobiliënkantoor, gelegen aan de Dumortierlaan in Knokke-Heist, biedt steeds een ruime portefeuille aan panden te koop en te huur aan, alsook nieuwbouwprojecten op schitterende liggingen. Liv’immo staat voor kwaliteit en een optimale service, waarbij ze u helpen om het pand van uw dromen te vinden. Of u nu zoekt naar een prachtige woning of een gezellige tweede verblijfplaats, bij dit immokantoor in Knokke bent u aan het juiste adres.

De panden in portefeuille kan u raadplegen op de website maar ook als u naar iets anders op zoek bent, hoeft u niet te twijfelen om contact op te nemen met Liv’immo. De ervaren en professionele medewerkers luisteren graag naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar het ideale pand. Heeft u het meer voor een nieuwbouwappartement? Liv’immo biedt prestigieuze projecten aan, opgetrokken uit de meest kwalitatieve materialen en gelegen op de meest charmante plekjes van Knokke. Wenst u uw eigendom in Knokke of in de omgeving ervan te verkopen, dan kan u erop rekenen dat uw pand met de grootste zorg wordt voorgesteld aan kandidaat-kopers.

Het verkoopteam leert uw huis of appartement tot in de puntjes kennen en kan dan ook alle troeven naar voor schuiven bij een bezoek ter plaatse. En alsof dat nog niet genoeg is, kan u voor huren of verhuren ook aankloppen bij dit kantoor. U ziet, Liv’immo biedt u een uitgebreide service, op maat van de klant. Immo in Knokke? Liv’immo is de juiste keuze!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier