Meneer Maes heeft onlangs via vindHovenier.be een hovenier in Antwerpen ingehuurd door diverse hovenier offertes met elkaar te vergelijken en vervolgens te kiezen voor de hovenier die het beste aansloot op zijn wensen. Hij deelde zijn goede ervaring met ons door middel van een bedank mailtje, zo schreef hij:

 

Dankzij jullie website, vindHovenier.be, heb ik heel gemakkelijk een hovenier in mijn omgeving kunnen vinden. Na het eenvoudig invullen van het formulier op de website kreeg ik al snel verschillende hovenier offertes binnen. Zo kon ik de offertes goed met elkaar vergelijken en vervolgens gemakkelijk kiezen voor de hovenier die me het beste beviel. De offertes die ik toegestuurd kreeg kwamen af van hoveniers uit regio Antwerpen, dit zorgde voor relatief lage voorrijkosten op de offertes, erg fijn dus! Op basis van kwaliteit, prijs en mogelijkheden heb ik uiteindelijk een hovenier gekozen.

Deze erg goede en vriendelijke hovenier houdt nu al een geruime tijd met enige regelmaat mijn grote tuin bij. Ik heb sinds dat ik jullie website heb ontdekt ook nog offertes aangevraagd voor andere vakmannen op de andere websites die jullie beheren. Een geweldige service, en nog gratis ook!

 

Met vriendelijke groet, P. Maes, Antwerpen.

 

We bedanken meneer Maes voor het delen van zijn goede ervaring op vindHovenier.be. En we hopen hem net zo van dienst te kunnen zijn bij het vergelijken van de offertes van andere vakmannen.

 

Wilt u ook meerdere hovenier offertes vergelijken?

Vul dan het hovenier offerte formulier in op onze website en ontvang direct meerdere hovenier offertes zodat u eenvoudig voor een hovenier kunt kiezen die goed aansluit op uw wensen en behoeften.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier