Gaat u een bezoek brengen aan de camping die aan het viswater ligt? Dan kunt u meteen een dagje Aquapark inplannen met uw gezin. Dat wordt pas een onvergetelijke vakantie! Iedereen die boven de 1.30 meter is en voorzien van een zwemdiploma, is hier van harte welkom. Heeft u kinderen die hier niet aan voldoen? Zij mogen enkel onder uw toezicht het park betreden. Voor iedereen is het verplicht om een zwemvest te dragen die na afloop weer ingeleverd kan worden. Het park biedt plaats voor maar liefst 70 personen. Niet alleen een leuk dagje uit voor de kinderen, maar ook voor de ouders. 

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van de camping aan het viswater?

Wilt u ook op ontdekkingstocht in de Betuwe? Pak uw fiets of maak een prachtige wandeling door de natuur. Er worden ook regelmatig tochten georganiseerd voor stichtingen en verenigingen. Gaat u mee op avontuur? Wilt u een dagje weg met het hele gezin? Breng een bezoekje aan Monkeytown in Tiel of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een dagje winkelen? Op 10 minuten rijden van de camping aan het viswater ligt de stad Tiel. Hier vindt u een gevarieerd winkelbestand en diverse gezellige eetgelegenheden. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd zoals Tiel pakt uit en Appelpop. Een stukje geschiedenis meepakken? Kom meer te weten over de historie van de Koninklijke Marechaussee of bezoek de expositie in de Synagoge.

Een camping aan het viswater voor jong en oud

Jongeren én ouderen kunnen gezellig vissen bij Recreatieoord In den Boomgaard. Deze camping aan het viswater ligt ook nog eens dicht bij het Aqua Park. Perfect als u en uw kinderen extra waterplezier willen. En u geniet van een ontspannen dagje vissen of relaxen aan het water. Altijd al willen leren duiken? Dit is uw kans! Leer professioneel duiken en ontdek de onderwaterwereld. Na het duiken even bijkomen van de spanning? Neem plaats in een van de horecagelegenheden en geniet van een heerlijk kopje koffie of een smoothie. Al aan het wegdromen? Recreatieoord In den Boomgaard heet u van harte welkom bij de camping aan het viswater.