Beauty Portret

Voor enkele regionale uitgaven in Salland zoals de Roalter Wind en HoezoHeino? alsmede enkele particuliere opdrachtgevers verzorgt Vincent Hartman Fotografie mini make-overs of metamorfoses. In samenwerking met onafhankelijke visagistes en haarstylisten wordt het beste uit iemand naar voren gehaald.

Fotograaf Raalte

Voor de foto uit bovenstaande link en de twee foto’s daarop volgend hebben we samengewerkt met Annet Zwakenberg van Beautysalon Pure en Renate Strunk van Kapsalon Belle Arti, beiden uit Raalte. De beauty shoot is cadeau gedaan door de man van het model. In de tijd dat de stylistes bezig zijn met het model bereidt de fotograaf de set voor.

In dit geval is gekozen voor zacht gericht licht wat mooie schaduwen geeft in het gezicht zodat de kaaklijn geaccentueerd wordt.

Fotostudio Raalte

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers uit de reclame en communicatie sector. De fotograaf uit Raalte is gespecialiseerd in reclamefotografie, productfotografie en interieurfotografie.

Lokaal werkt de studio voor onder andere voor Het Communicatiegilde, en diverse bedrijven en organisaties, maar ook voor de gemeentes Raalte en Olst-Wijhe. Door heel Nederland worden interieurs gefotografeerd voor interieurbouwers en architecten.

Portretfotografie

Nog steeds maakt de fotograaf met veel plezier portretten en familiefoto’s voor particuliere opdrachtgevers. Ook maakt de fotograaf enkele exclusieve en bijzondere bruidsreportages per jaar voor bruidsparen die eens wat anders willen dat de gebruikelijke trouwfotografie.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier