Een animatie video laten maken voor op social media

Wil je een animatie video laten maken voor op social media? Goede keuze. Bij Donkermedia.nl ben je aan het juiste adres als je graag een op maat gemaakte animatie wilt laten maken om jouw onderneming, dienst of product de aandacht te geven die het verdiend. Social media is niet meer weg te denken als het gaat om online marketing. Zeker ondernemers en organisaties maken hier dankbaar gebruik van. 

Niet zo verwonderlijk, want via social media kun je jouw doelgroep op een eenvoudige manier aan je binden. Een animatie video speelt daarbij een belangrijke rol. Mensen zijn nou eenmaal steeds meer visueel ingesteld. We kijken liever naar een enerverende video, dan dat we een groot stuk tekst door moeten lezen met informatie die we toch niet snappen. Een animatie video laten maken voor op social media heeft nog meer voordelen. Je brengt jouw dienst of product niet alleen op unieke wijze onder de aandacht, maar je vergroot hiermee ook de vindbaarheid van jouw bedrijf.

De vindbaarheid vergroten met een animatie video

Op social media draait het natuurlijk allemaal om zien en gezien worden. Posts die de aandacht trekken zijn daarbij van groot belang. Een grappige of interessante video of afbeelding wordt nou eenmaal sneller gedeeld. Zo werkt dat ook met een geanimeerde video. Aan de hand van een visueel aantrekkelijke animatie met een bijpassend scenario, wet je jouw doelgroep te informeren én te boeien.

 De informatie die verstrekt wordt in de video blijft daardoor langer in het geheugen van de kijker. Daarbij zet je de klant aan tot het ondernemen van actie. Dit kan zijn door het achterlaten van een reactie of het delen van jouw animatie video. Zo groeit niet alleen het bereik van je video, maar ook die van je dienst, product of onderneming. Doordat een animatie video nooit langer duurt dan 60 seconden, lenen ze zich prima voor online marketing op social media kanalen. Wil je ook een animatie video laten maken voor op social media? Neem dan vrijblijvend contact op met Donkermedia.nl.