Ik ben van Afrikaanse afkomst en heb een hele donkere huid. Ik vind mijn huid echt niet mooi en zou er alles voor doen om een stuk lichter te worden. Nu heb ik niet zoveel geld om een hele dure behandeling te ondergaan. Dus zo een crème om je huid te bleken lijkt me ideaal. Alhoewel ik mijn hele lichaam wil bleken, zou dit een beetje overdreven zijn? Zou ik echt me hele lichaam elke dag kunnen insmeren? Maar hoeveel tubes zal ik dan wel niet nodig hebben? Of kan ik beter beginnen aan een kuur slikken? Dit scheelt natuurlijk een hoop smeren, maar in ieder geval heb ik er alles voor over om iets lichter te worden. Het is namelijk niet fijn om rond te lopen met allerlei gevoelens en gedachte over jezelf die je erg negatief maken. Ik hoop dat er iemand is die me wat hulp kunt bieden. 

Graag wil ik wat producten gaan uitproberen om mijn huid lichter te maken, ik heb vroeger heel vaak de waterpokken gehad en daar heb ik veel littekens aan over gehouden. De meesten krijgen ze 1 keer of hooguit 2 keer maar ik heb ze 5 keer gehad. Pechvogel dus! Vandaar dat ik eens op internet ging rondkijken wat je tegenwoordig allemaal aan jezelf kunt laten doen. Ik moet zeggen dat ik al veel crèmes gesmeerd heb om mijn littekens te verminderen en dit heeft nooit geholpen maar wel een hoop gekost. Maar ik ben ontzettend benieuwd hoe dit zal uitpakken. Nu vroeg ik me af of er mensen zijn die ook net als mijn littekens hebben en zulke producten hebben gebruikt? Helpt dit echt? En is er eventueel een kans dat op lange termijn je littekens zelfs verdwijnen?  Ik ben echt op zoek naar eerlijke reacties! Want anders kom ik nog geen stap verder.  

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier